hulpmiddelen volledig op maat

Het leren omgaan en aanvaarden van een amputatie vraagt tijd en steun. Een amputatie is immers een ingrijpende gebeurtenis die niet alleen fysiek, maar ook mentaal een zware belasting is. Na een amputatie is het mogelijk om te kiezen voor een prothese. Ook een aangeboren afwijking kan een reden zijn waarom een patiënt een prothese nodig heeft.

Een prothese is een kunstmatig lichaamsdeel dat dient als vervanging van het ontbrekend lichaamsdeel. Het is een hulpmiddel dat volledig op maat van de patiënt gemaakt wordt. Er kan gekozen worden voor een prothese om de functie van het verloren lichaamsdeel deels over te nemen en/of voor esthetische redenen.

Bij Orthoshop kan je rekenen op inlevingsvermogen en de jarenlange ervaring van onze medewerkers. Zij zullen je helpen bij het kiezen en aanmeten van een prothese. Samen met de prothesist wordt beoordeeld welk type van prothese voor de revalidant in kwestie geschikt is.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info