Ons laatste nieuws

Als apotheek wensen we u te informeren omtrent uw gezondheid. Daarnaast organiseren we ook op geregelde tijdstippen cosmetica-dagen of avonden rond een bepaald gezondheidsthema.

Adventskalender - 25 days of beauty
22.10.2022

Adventskalender - 25 days of beauty

Ontdek onze Beauty Adventskalender van Homedi in een Iepers jasje: 25 exclusief geselecteerde beauty producten in één luxe doos waarop Ieper schittert. Tel jij samen met ons af naar Kerst? Ontdek de kalender in onze apotheken en op Homedi.

Testing
01.11.2021

Testing

In onze apotheken is het mogelijk om een snelle antigeentest te laten afnemen. Een niet-terugbetaalde antigeentest kost 21.72 euro. Symptomatische patiënten kunnen een terugbetaalde antigeentest laten uitvoeren. De testing gebeurt discreet in een afgesloten ruimte van de apotheek met de nodige aandacht voor de hygiënemaatregelen.

Homedi
12.04.2021

Homedi

De online farmacie van apotheek Lamoot waar u kwalitatieve apotheekproducten aan permanent verlaagde prijzen online kan kopen. Voor 15u besteld op www.homedi.be is dezelfde dag bij u thuis geleverd in de Westhoek! Er werd bewust gekozen voor ecologische verpakkingen en transport. Zo wordt u binnen de stadsmuren van Ieper beleverd met een elektrische fiets! Homedi, uw apotheker altijd dichtbij.

Handontsmetting
27.04.2020

Handontsmetting

Beschikbaar in pocket (200ML) en navulbidons (5L).
Meer info of offerte gewenst als particulier of bedrijf?
corona@apotheek-lamoot.be

Aanbod mondmaskers
23.04.2020

Aanbod mondmaskers

In het kader van de voortdurende gezondheidspandemie is er een prijsverlaging van het aanbod aan mondmaskers.
Meer info of offerte gewenst als particulier of bedrijf?
corona@apotheek-lamoot.be

Huismerk Joseph Lamoot
16.03.2020

Huismerk Joseph Lamoot

De lijn van artisanale producten die door onze apothekers zelf bereid wordt sinds 1958, zit in een nieuwe esthetische verpakking.

Nieuwe openingsuren Brugseweg
01.01.2020

Nieuwe openingsuren Brugseweg

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn onze openingsuren aangepast.
Maandag tot vrijdag: 8u30 doorlopend tot 19u
Zaterdag: 8u30 doorlopend tot 17u

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info