Product in de kijker: Vitamine D3 drops - 6D Sports Nutrition - in samenwerking met Jonathan Goudeseune

Ik ben Jonathan Goudeseune, fervent hardloper en afkomstig uit Ieper. In samenwerking met Apotheek Lamoot zal ik jullie in deze blog mijn ervaring en toelichting delen over verschillende producten die mij zowel in het dagelijks leven, als tijdens mijn sportbeoefening ondersteunen.

Vitamine D

Wanneer we rechtstreeks met zonlicht in contact komen via onze huid, hoofdzakelijk via het voorhoofd, nek, schouders en armen, wordt vitamine D in de huid aangemaakt. Wat goed is voor behoud van o.a. gezonde beenderen en vele andere functies in het lichaam. Vitamine D kun je ook opnemen via voeding. Zo zit er veel vitamine D in vette vis, zoals Makreel.

Nu het winteruur is ingezet, worden de dagen steeds korter. De zon is niet meer zo frequent aanwezig als tijdens de zomermaanden, wat het bijgevolg moeilijker maakt om dagelijks een voldoende portie zonlicht te hebben. Een groot aantal mensen heeft in de wintermaanden een tekort. Hierdoor kun je je futloos en moe voelen. Wanneer dit het geval is, kan het aangeraden zijn om een Vitamine D3- supplement in te nemen.

Zo koos ik voor de Vitamine D Drops van 6D, te verkrijgen bij Apotheek Lamoot of op de online apotheek Homedi.

Het supplement zit verpakt in een gebruiksvriendelijk flesje, waarvan ik om de 2 dagen telkens één druppeltje bij het ontbijt neem. Niet rechtstreeks in te nemen, maar samen met een boterham, melk, koffie of water. Zo zorg ik ervoor dat de hoeveelheid Vitamine D in mijn lichaam op peil blijft, wat helpt om mij topfit te blijven voelen.

Vooraleer je kiest om het supplement te gebruiken, is het aangeraden om dit eerst even te overleggen met je huisdokter en/of apotheek. Zo kan je bij de behulpzame mensen van Apotheek Lamoot terecht voor al jouw vragen!

afbeelding: 6D Sports Nutrition

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info