Product in de kijker: Caffeine Gum 6D Sports Nutrition- in samenwerking met Jonathan Goudeseune

Ik ben Jonathan Goudeseune, fervent hardloper en afkomstig uit Ieper. In samenwerking met Apotheek Lamoot zal ik jullie in deze blog mijn ervaring en toelichting delen over verschillende producten die mij zowel in het dagelijks leven, als tijdens mijn sportbeoefening ondersteunen.

Caffeine Gum

Het is algemeen geweten dat cafeïne prestatiebevorderend is. Zo heeft het een stimulerende werking op het zenuwstelstel. Het heeft een positief effect op je concentratie en je aandacht & alertheid worden verhoogd. Deze stof is bijvoorbeeld populair bij jongeren tijdens de examens om beter te kunnen concentreren.

Vermoeidheid en inspanningen voelen ook tijdelijk minder hard aan. Ikzelf maak gebruik van cafeïne vlak voor een wedstrijd. Een koffiedrinker zal ik nooit worden, daarom zijn de Caffeine Gums van 6D Sports Nutrition een geschikt alternatief. Cafeïne wordt in de vorm van een kauwgom ook sneller ingenomen door ons lichaam dan via koffie en/of tabletvorm.

Een halfuurtje voor de wedstrijd consumeer ik enkele cafeïnegums, wat me een ‘boost’ geeft vlak voor en tijdens de wedstrijd. Ik sta merkbaar met meer focus aan de start en de inspanning voelt minder hard aan.

Één gum bevat 50mg cafeïne. De exacte hoeveelheid die je nodig hebt, vind je terug bij de productinformatie van de online apotheek Homedi.

Vooraleer je kiest om het supplement te gebruiken, is het aangeraden om dit eerst even te overleggen met je huisdokter en/of apotheek. Zo kan je bij de behulpzame mensen van Apotheek Lamoot en Homedi terecht voor al jouw vragen!

Afbeelding: 6D - Sports Nutrition

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info